סנדוויצ'ים עוף בחווה
כריך עוף ראנץ ' עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 670 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, דבש, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. 80 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו סנדוויצ'ים עוף בחווה, סנדוויצ'ים עוף בחוות ברביקיו, ו סנדוויצ'ים סלט עוף בחווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עם סכין חדה מאוד, לחתוך את חזה העוף לשניים באמצע. זה יגרום 8 חתיכות חזה עוף כי הם דק יותר ואחיד בגודל.
הבא בתור, תכין את המרינדה. בקערה גדולה לערבב יחד את הדבש, חרדל, פפריקה, מלח, פלפל לפי הטעם, מיץ לימון פתיתי פלפל אדום כתוש אם משתמשים. מערבבים לשלב.
מוסיפים את העוף למרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר, 2 עד 4 שעות.
בעוד העוף marinates, לטגן את הבייקון עד לעיס. כאשר סיים את הבישול, להזמין 1/4 כוס שומן חזיר ושופכים את שאר השומן (אבל לא לנקות את המחבת).
כאשר אתה מוכן לבשל את העוף, להסיר אותו מן המרינדה ולבשל אותו במחבת מעל חום בינוני גבוה, 3 עד 4 דקות בכל צד.
תצחצחו קצת שומן חזיר שמור על העוף בזמן שאתם מבשלים אותו. (או שאתה יכול לצלות את חזה העוף על גריל פנימי או חיצוני.)
כאשר כמה דקות צלייה זמן נשארים, להניח 2 חתיכות של בייקון על כל חזה עוף. למעלה עם קצת צ ' דר ולאפשר לו להמיס על הגריל (אם אתה צריך להסיר את העוף אתה יכול לסיים להמס את הגבינה תחת broiler).
חצי את הלחמניות ומיד להעמיס עם בייקון וגבינה מכוסה עוף.