סנדלר אוכמניות חורף
סנדלר אוכמניות חורף עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סנדלר לבן חורף, מאפה ירקות חורף, ו סנדלר ירקות החורף של קלייר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
חותכים קיצור לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת מעט.
מוסיפים חלב, ערבוב עם מזלג עד מרכיבים יבשים הם לחים תערובת רכה מספיק כדי ליצור כדור רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש 6 עד 8 פעמים. מחלקים בצק לשניים.
רול 1 בצק חצי עד עובי 1/4 אינץ 'על משטח מקומח קלות, וחותכים לרצועות 1 אינץ' רחב.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים רצועות ב 425 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
להעביר רצועות מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין (כ -30 דקות). הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בינתיים, לגלגל בצק שנותר חצי עד עובי 1/4 אינץ'; לחתוך בצק לרצועות 1 אינץ ' רחב.
מפזרים 2 כוסות סוכר, קמח 1/3 כוס, ומיץ לימון על אוכמניות קפואות בקערה גדולה, ומערבבים בעדינות.
כפית חצי תערובת אוכמניות לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. לשבור כל רצועת בצק אפויה ל 2 או 3 חתיכות, ומניח על גבי תערובת אוכמניות בתבנית אפייה. תערובת אוכמניות דוט עם חצי חתיכות חמאה. כף הנותרים תערובת אוכמניות על רצועות בצק אפוי.
מסדרים רצועות בצק בלתי מוסוות בעיצוב סריג על מילוי, ומפזרים 1 כף. סוכר. תערובת דוט בלקברי עם חתיכות חמאה שנותרו.
אופים ב 350 במשך 50 עד 60 דקות או עד מאפה זהוב תערובת הוא מבעבע.
סנדלר אוכמניות קיץ: תחליף 8 כוסות אוכמניות טריות עבור קפוא. להכין מתכון לפי ההוראות, לתת פירות יער לעמוד 10 דקות לאחר ערבוב יחד תערובת בשלב ?ידיים על זמן: 45 דקות.* זמן כולל: 2 hr., 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.