קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר אפרסק ליים אנד ספייס

סנדלר אפרסק ליים אנד ספייס
מתכון ליים אנד ספייס אפרסק סנדלר יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 242 קלוריות. מתכון זה משמש 8. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת סיד, ג'ינג'ר מגובש, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 23%. סנדלר אפרסק מיושן (פאזל אפרסק ע. ק. א.), סנדלר אפרסק, ו סנדלר אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים סוכרים וחמאה עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה. מקציפים במים רק עד לחות (תערובת יהיה מתפורר). מערבבים פנימה אגוזי פקאן. מפוררים מעל תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
שלב חלב חמאה וחלמון ביצה; מזלפים מעל ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
6
אופים בחום 375 למשך 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים חם.

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

סנדלר עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע, ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון ברוט רוז
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.