מתכון שורש ירקות סנדלר עם ציפוי ביסקוויט צ'ייב מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך כל המטרה קמח, קצפת, חמאה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין, ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין, ו סנדלר אוכמניות עם ציפוי ביסקוויט (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומטוגנים עד זהב עמוק, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף הבא 7 ב-gredients ומערבבים 1 דקה.
4
מוסיפים מרק ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד ירקות הם כמעט מכרז, על 10 דקות. מערבבים בקרם, פטריות שיטאקה, אפונה ועירית. מתבלים לפי הטעם במלח. להביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מערבבים הנותרים 1 כף חמאה וקמח בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים לתוך תערובת ירקות; מבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 5 דקות. מחלקים תערובת ירקות בין שישה סופלה 2 כוס או מנות אפייה; להפריש. (ניתן להכין 1 1/2 שעות קדימה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.