סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן
סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם אבקת אפייה, בורבון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו גלידת סנדלר אפרסק עם בורבון-קרמל, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין גלידה, לשלב גלידת וניל, אגוזי פקאן קצוצים, ויסקי בקערה; כיסוי ותערובת להקפיא לפחות 3 שעות.
כדי להכין את הקרום, כף קל 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, 3 כפות סוכר מגורען, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים קוקוס וחמאה; דופק 10 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הסר 1 כף תערובת חלב; להפריש. עם מעבד על, לאט לשפוך תערובת חלב נותרת דרך מצנח מזון; דופק 5 פעמים או רק עד מעורבב. בעדינות הקש תערובת לתוך ריבוע 6 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף. תירגע לפחות 30 דקות.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 14 x 10 אינץ'.
כדי להכין מילוי, לשלב אפרסקים קלופים פרוסים, סוכר חום, 6 כפות קמח, אגוז מוסקט, וקורטוב של מלח בקערה גדולה; כף לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון אחד של פלסטיק לעטוף מבצק; מניחים את הבצק על תערובת אפרסק, לחיצה על קצה המנה.
הסר את הסדין הנותר של פלסטיק לעטוף; מברשת בצק עם תערובת חלב שמורות.
חותכים 6 (2 אינץ') חריצים בבצק, ומפזרים 1 כף סוכר מגורען.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב.
תן לעמוד 30 דקות על מתלה תיל.
מגישים עם גלידת ויסקי פקאן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.