קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סנדלר קרם אוכמניות

סנדלר קרם אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר קרם אוכמניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 770 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 41g של שומן למנה. עבור חלופה דומה, אבל בריא יותר, לנסות את מאפה אפרסקים II. אם אתה מנסו לאכול בריא יותר, להיות מודע לכך כי מתכון זה מכסה 4% מהצרכים היומיים שלך של ויטמינים ומינרלים נחשב לא כל כך בריא. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-176 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה מובא לך על ידי www.seriouseats.com. זה מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם קמח, אבקת אפייה, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדלר קרם אוכמניות, מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, ו סנדלר אוכמניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להקציף לשלב קמח, 2 כפות סוכר, מלח, ואבקת אפייה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים כוס אחת שמנת כבדה וכוס אחת חצי וחצי. בעדינות לקפל את הנוזל לתוך החומרים יבשים, דואג לא לעבוד את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מוסיפים חצי וחצי נוספים בטפטופים קטנים לפי הצורך, עד שהבצק מעט דביק. כמה כתמים יבשים הם בסדר; חשוב לא לעבוד יתר על המידה את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. אבק את החלק העליון עם קמח, ולחץ בעדינות את הבצק לעיגול שטוח עם האצבעות שלך, על 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
השתמש חותך מקומח לחתוך את הבצק לצורות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים את הצורות קרוב ככל שתוכל כדי להפיק את המרב של חתיכת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
תדחפו את מה שנשאר אחרי שתחזרו את הסיבוב הראשון של הצורות. אין לקפל או לערבב. תסיים לחתוך את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
לשפשף את גרידת לימון ו 1/2 כוס סוכר מגורען יחד בין האצבעות שלך, ואז לטאטא את קורנפלור לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
לזרוק את האוכמניות בתערובת הסוכר, ואז לשים אותם בתבנית האפייה שלך או באופן שווה להפיץ אותם בין שישה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מעל האוכמניות עם עוגיות השמנת. הביסקוויטים עשויים להיות ממוקמים כך שהם כמעט נוגעים אחד בשני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
מברשת את צמרות הביסקוויטים עם חמאה מומסת, ואז מפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
13
מניחים את צלחת האפייה או ramekins על תבנית אפייה (חשוב מאוד! האוכמניות יהיו בועה מעל וליצור בלגן) ואופים עד צמרות הביסקוויטים הם חום זהוב אוכמניות מבעבעות בכל רחבי, סיבוב באמצע. עבור ramekins הזמן הכולל הוא כ 20 דקות, ועל אפיית מנות הזמן הכולל הוא כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מקציפים כוס אחת שמנת קרה וכבדה לפסגות רכות. אם משתמשים בתבנית אפייה, מנה סנדלר על צלחות. מעל כל סנדלר עם קצפת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®