קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר קרמל תפוחים-אגס עם קרום מאפין שיבולת שועל

סנדלר קרמל תפוחים-אגס עם קרום מאפין שיבולת שועל
מאפה קרמל עם אגס תפוחים וקרום מאפין שיבולת שועל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, מקשטים: חצאי פקאן, תערובת מאפין שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סנדלר אגס קרמל, סנדלר אגס קרמל, ו קובלר נקטרינה עם ציפוי מאפין אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב למעייל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים תערובת תפוחים; מביאים לרתיחה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מוסיפים אגסים למחבת, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. תערובת פירות חם כפית לתוך קל משומן 10 אינץ ' (8 כוס) צלחת עוגה עמוקה צלחת או רדוד 2 ליטר צלחת אפייה. כפית עוגת שיבולת שועל מאפין באופן שווה על תערובת פירות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מקשטים, אם תרצה.
7
* 2 (21-אונקיה) פחיות פאי תפוחים מילוי יכול להיות מוחלף עבור תפוחים ואגסים. להשמיט סוכר חום וקמח. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תופח מעצמו, לא מנופהקמח תופח מעצמו, לא מנופה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מילוי עוגה, ומביאים לרתיחה; מסירים מהחום. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5