ספאניקופיטה
Spanikopita עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מלח, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Spanikopita, Spanikopita, ו Spanikopita מחבת {+בגידה}.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מערבבים את התרד, גבינת פטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, שום, ומלח בקערה.
מסדרים גיליון אחד של בצק פילו על משטח עבודה נקי מברשת עם חמאה מומסת. מכסים את בצק הפילו הנותר במגבת לחה.
מניחים גיליון שני של פילו על גבי מברשת עם חמאה, ולאחר מכן מניחים גיליון שלישי על גבי.
חותכים את פילו החמאה לאורכו לארבעה רצועות.
מניחים על 1 כף של תערובת תרד על החלק התחתון של כל רצועה. קח את הפינה הימנית התחתונה לקפל את הבצק על המילוי כדי להפוך משולש. מקפלים את הפינה השמאלית התחתונה כדי ליצור משולש נוסף. המשך לקפל עד שכל הבצק מקופל. מסדרים את המשולשים הממולאים, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכנה. מברשת קלה את המשולש עם חמאה. חזור עם בצק פילו הנותרים ומילוי תרד.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.