ספאצל ומרק עוף
Spaetzle ומרק עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל טחון, עוף, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , שהוא מוצק. נסו מרק עוף עם Spaetzle, מרק עוף ועשב Spaetzle, ו טורקיה-מרק Spaetzle (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בסיר מלאי, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות.
יוצקים את מרק העוף, ומוסיפים סלרי ובצל. מתבלים במלח, פלפל ומלח שום. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 1 שעה כדי לקבל מרק טוב.
כאשר העוף מבושל דרך ומכרז, להסיר אותו למגש ולתת לשבת עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים מרק, וזורקים סלרי ובצל. החזר את המרק לסיר המניה.
הסר בשר עוף מן העצמות, לקצוץ או לקרוע לחתיכות, ואז להחזיר אותו לסיר גם. מביאים את המרק לרתיחה, ומוסיפים גזר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, המים והמלח. בהדרגה להוסיף קמח עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי ליצור כדור. ייתכן שתצטרך פחות או יותר קמח. ללטף את הבצק על צלחת שטוחה. באמצעות סכין חמאה, לחתוך פרוסות בצק מקצה הצלחת כך שהם על 2 עד 3 סנטימטרים. לאפשר להם ליפול ישירות לתוך מרק רותח.
ברגע שהגזר רך, המרק מוכן.
מפזרים פתיתי פטרוזיליה ומגישים.