ספגטי איטלקי
ספגטי איטלקי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 74 אוהדים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב עגבניות, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו ספגטי עגבניות איטלקי, בשר איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי וכדורי בשר איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, נקניק חום מעל חום בינוני; לנקז ולהניח בצד.
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב רוטב עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, עלי דפנה, תיבול איטלקי, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל ונקניק איטלקי; לערבב היטב.
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך לפחות שעה אחת; עדיף אם מבשלים כל היום.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מערבבים רוטב עם פסטה חמה; לשרת.