קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי אפוי

ספגטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 7761 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק בתפזורת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.

הוראות

1
מחממים מים מלוחים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים על הכיריים בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים מלח למים, על 2 כפות מלח עבור 4 ליטרים של מים. בעוד מי הפסטה מתחממים, המשיכו בצעדים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
לבשל את הנקניק: לשבור את הנקניק לתוך גושים לתוך מחבת sauté גדול. תדליק את החימום, לבינוני. לאט לבשל את הנקניק, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר כפי שהוא מבשל. הבישול האיטי יעזור לעבד את השומן. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך, כבר לא ורוד בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנקז את השומן מהמחבת (לא לתוך הכיור שלך או שאתה יכול לסתום אותו!)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מבשלים את הבצלים, הפטריות והתבלינים: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות שקוף והפטריות ויתרו על חלק מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי פלפל צ ' ילי אדום, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1
מוסיפים את רוטב המרינרה ואת 1 1/2 כוסות מים למחבת עם בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תוסיף את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את התיבול האיטלקי ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4
להביא לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד על ההגדרה הנמוכה ביותר על הכיריים שלך. לבשל במשך 10 עד 15 דקות בערך בזמן שאתה עושה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מבשלים ולנקז את הפסטה: בשלב זה מי הפסטה שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת, במשך 5 עד 6 דקות, אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
7
שים לב כי הפסטה תמשיך לבשל ולספוג חלק מהרוטב כאשר הוא נמצא בצלחת התבשיל בתנור, ולכן הפסטה צריכה להיות אל דנטה. כאשר מוכן, לנקז את הפסטה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את הפסטה מקורר בקערה גדולה.  לזרוק עם שמן זית, ואז פרמזן, ואז 2 ביצים מוכות. זה הכי קל לעשות את זה עם הידיים שלך (נקי).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ומכינים סיר תבשיל: מחממים התנור שלך ל 350 ° F. לשפשף את החלק הפנימי של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (צלחת Pyrex עובד נהדר) עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
רוטב שכבה ופסטה בתבשיל: 
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
מורחים 1 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מניחים חצי הפסטה בשכבה זוגית בצלחת התבשיל. מכסה עם חצי מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
מוסיפים את הגבינות והשכבה שוב: מנקדים את הרוטב עם כל גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מפזרים חצי המוצרלה על שכבת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
שכבה נוספת עם הפסטה הנותרת, הרוטב הנותר והמוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
אופים: מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות ב 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות חשופות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים