תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 7761 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק בתפזורת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
1
מחממים מים מלוחים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים על הכיריים בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח למים, על 2 כפות מלח עבור 4 ליטרים של מים. בעוד מי הפסטה מתחממים, המשיכו בצעדים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לבשל את הנקניק: לשבור את הנקניק לתוך גושים לתוך מחבת sauté גדול. תדליק את החימום, לבינוני. לאט לבשל את הנקניק, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר כפי שהוא מבשל. הבישול האיטי יעזור לעבד את השומן. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך, כבר לא ורוד בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנקז את השומן מהמחבת (לא לתוך הכיור שלך או שאתה יכול לסתום אותו!)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מבשלים את הבצלים, הפטריות והתבלינים:
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות שקוף והפטריות ויתרו על חלק מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי פלפל צ ' ילי אדום, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום
רוטב פלפל לימון
1
מוסיפים את רוטב המרינרה ואת 1 1/2 כוסות מים למחבת עם בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תוסיף את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את התיבול האיטלקי ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4
להביא לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד על ההגדרה הנמוכה ביותר על הכיריים שלך. לבשל במשך 10 עד 15 דקות בערך בזמן שאתה עושה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מבשלים ולנקז את הפסטה: בשלב זה מי הפסטה שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת, במשך 5 עד 6 דקות, אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
שים לב כי הפסטה תמשיך לבשל ולספוג חלק מהרוטב כאשר הוא נמצא בצלחת התבשיל בתנור, ולכן הפסטה צריכה להיות אל דנטה. כאשר מוכן, לנקז את הפסטה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים את הפסטה מקורר בקערה גדולה. לזרוק עם שמן זית, ואז פרמזן, ואז 2 ביצים מוכות. זה הכי קל לעשות את זה עם הידיים שלך (נקי).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים תנור ומכינים סיר תבשיל: מחממים התנור שלך ל 350 ° F. לשפשף את החלק הפנימי של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (צלחת Pyrex עובד נהדר) עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
רוטב שכבה ופסטה בתבשיל:
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
מורחים 1 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
מניחים חצי הפסטה בשכבה זוגית בצלחת התבשיל. מכסה עם חצי מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מוסיפים את הגבינות והשכבה שוב: מנקדים את הרוטב עם כל גבינת ריקוטה.