קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי אפוי

ספגטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 7761 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק בתפזורת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.

הוראות

1
מחממים מים מלוחים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים על הכיריים בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח למים, על 2 כפות מלח עבור 4 ליטרים של מים. בעוד מי הפסטה מתחממים, המשיכו בצעדים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לבשל את הנקניק: לשבור את הנקניק לתוך גושים לתוך מחבת sauté גדול. תדליק את החימום, לבינוני. לאט לבשל את הנקניק, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר כפי שהוא מבשל. הבישול האיטי יעזור לעבד את השומן. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך, כבר לא ורוד בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנקז את השומן מהמחבת (לא לתוך הכיור שלך או שאתה יכול לסתום אותו!)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מבשלים את הבצלים, הפטריות והתבלינים: 
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות שקוף והפטריות ויתרו על חלק מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי פלפל צ ' ילי אדום, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1
מוסיפים את רוטב המרינרה ואת 1 1/2 כוסות מים למחבת עם בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
תוסיף את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את התיבול האיטלקי ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4
להביא לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד על ההגדרה הנמוכה ביותר על הכיריים שלך. לבשל במשך 10 עד 15 דקות בערך בזמן שאתה עושה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מבשלים ולנקז את הפסטה: בשלב זה מי הפסטה שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת, במשך 5 עד 6 דקות, אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
שים לב כי הפסטה תמשיך לבשל ולספוג חלק מהרוטב כאשר הוא נמצא בצלחת התבשיל בתנור, ולכן הפסטה צריכה להיות אל דנטה. כאשר מוכן, לנקז את הפסטה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מניחים את הפסטה מקורר בקערה גדולה.  לזרוק עם שמן זית, ואז פרמזן, ואז 2 ביצים מוכות. זה הכי קל לעשות את זה עם הידיים שלך (נקי).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים תנור ומכינים סיר תבשיל: מחממים התנור שלך ל 350 ° F. לשפשף את החלק הפנימי של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (צלחת Pyrex עובד נהדר) עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
רוטב שכבה ופסטה בתבשיל: 
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מורחים 1 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מניחים חצי הפסטה בשכבה זוגית בצלחת התבשיל. מכסה עם חצי מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
מוסיפים את הגבינות והשכבה שוב: מנקדים את הרוטב עם כל גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מפזרים חצי המוצרלה על שכבת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
שכבה נוספת עם הפסטה הנותרת, הרוטב הנותר והמוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
אופים: מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות ב 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות חשופות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

מרכיבים