קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי אפוי

ספגטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 7761 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק בתפזורת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.

הוראות

1
מחממים מים מלוחים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים על הכיריים בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מלח למים, על 2 כפות מלח עבור 4 ליטרים של מים. בעוד מי הפסטה מתחממים, המשיכו בצעדים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לבשל את הנקניק: לשבור את הנקניק לתוך גושים לתוך מחבת sauté גדול. תדליק את החימום, לבינוני. לאט לבשל את הנקניק, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר כפי שהוא מבשל. הבישול האיטי יעזור לעבד את השומן. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך, כבר לא ורוד בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנקז את השומן מהמחבת (לא לתוך הכיור שלך או שאתה יכול לסתום אותו!)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מבשלים את הבצלים, הפטריות והתבלינים: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות שקוף והפטריות ויתרו על חלק מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי פלפל צ ' ילי אדום, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1
מוסיפים את רוטב המרינרה ואת 1 1/2 כוסות מים למחבת עם בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תוסיף את הנקניק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את התיבול האיטלקי ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4
להביא לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד על ההגדרה הנמוכה ביותר על הכיריים שלך. לבשל במשך 10 עד 15 דקות בערך בזמן שאתה עושה את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מבשלים ולנקז את הפסטה: בשלב זה מי הפסטה שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים, חשופים, ברתיחה מתגלגלת, במשך 5 עד 6 דקות, אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
שים לב כי הפסטה תמשיך לבשל ולספוג חלק מהרוטב כאשר הוא נמצא בצלחת התבשיל בתנור, ולכן הפסטה צריכה להיות אל דנטה. כאשר מוכן, לנקז את הפסטה ולשטוף במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את הפסטה מקורר בקערה גדולה.  לזרוק עם שמן זית, ואז פרמזן, ואז 2 ביצים מוכות. זה הכי קל לעשות את זה עם הידיים שלך (נקי).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ומכינים סיר תבשיל: מחממים התנור שלך ל 350 ° F. לשפשף את החלק הפנימי של צלחת תבשיל 9x13 אינץ ' (צלחת Pyrex עובד נהדר) עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
רוטב שכבה ופסטה בתבשיל: 
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
מורחים 1 כוס הרוטב על החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5
מניחים חצי הפסטה בשכבה זוגית בצלחת התבשיל. מכסה עם חצי מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
מוסיפים את הגבינות והשכבה שוב: מנקדים את הרוטב עם כל גבינת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מפזרים חצי המוצרלה על שכבת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
שכבה נוספת עם הפסטה הנותרת, הרוטב הנותר והמוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
אופים: מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות ב 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות חשופות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה