תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 7761 אדם מצא מתכון זה להיות טעים ומספק. אם יש לכם פטרוזיליה, נקניק בתפזורת, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
1
מחממים מים מלוחים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים על הכיריים בחום גבוה.
לבשל את הנקניק: לשבור את הנקניק לתוך גושים לתוך מחבת sauté גדול. תדליק את החימום, לבינוני. לאט לבשל את הנקניק, לשבור את הנקניק לחתיכות קטנות יותר כפי שהוא מבשל. הבישול האיטי יעזור לעבד את השומן. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך, כבר לא ורוד בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הנקניק מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנקז את השומן מהמחבת (לא לתוך הכיור שלך או שאתה יכול לסתום אותו!)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מבשלים את הבצלים, הפטריות והתבלינים:
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
7
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ואת הפטריות למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות שקוף והפטריות ויתרו על חלק מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השום הטחון ואת פתיתי פלפל צ ' ילי אדום, ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום
רוטב פלפל לימון
1
מוסיפים את רוטב המרינרה ואת 1 1/2 כוסות מים למחבת עם בצל ופטריות.
שים לב כי הפסטה תמשיך לבשל ולספוג חלק מהרוטב כאשר הוא נמצא בצלחת התבשיל בתנור, ולכן הפסטה צריכה להיות אל דנטה. כאשר מוכן, לנקז את הפסטה ולשטוף במים קרים.