קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות96
מגזין

סנאפר אדום צלוי עם עגבניות סיציליאניות פסטו

סנאפר אדום צלוי עם עגבניות סיציליאניות פסטו
סנאפר אדום צלוי עם עגבניות סיציליאניות פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות שזיף, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי עגבניות צלויות-פסטו, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים גבינה ופלפל אדום; תהליך עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
3
העברת תערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים עגבניות, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור, ערבוב בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
6
כדי להכין דגים, מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח. מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול, ומטגנים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
7
מניחים 1/2 כוס orzo על כל אחד 6 צלחות, העליון כל מנה עם פילה 1 ו 1/4 כוס פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.