סנאפר אדום צלוי עם עגבניות סיציליאניות פסטו
סנאפר אדום צלוי עם עגבניות סיציליאניות פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 407 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות שזיף, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי עגבניות צלויות-פסטו, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 4 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מוסיפים גבינה ופלפל אדום; תהליך עד מעורבב.
מוסיפים עגבניות, 1/2 מלח כפית, ופלפל שחור, ערבוב בעדינות לשלב.
כדי להכין דגים, מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח. מסדרים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול, ומטגנים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים במזלג.
מניחים 1/2 כוס orzo על כל אחד 6 צלחות, העליון כל מנה עם פילה 1 ו 1/4 כוס פסטו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.