ספגטי בולונז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי בולונז. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם מלח, רסק עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי בולונז, ספגטי בולונז, ו ספגטי בולונז.
הוראות
לחם Pulse במעבד מזון עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מערבבים פירורים וחלב בקערה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 8 דקות.
להוסיף שום רסק עגבניות; לטגן במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חומץ; מבשלים 30 שניות.
מוסיפים אורגנו, מלח, פלפלים ובשר; מבשלים 7 דקות, ערבוב להתפורר. מערבבים בתערובת פירורי לחם ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים מעל ספגטי, למעלה עם גבינה.