ספגטי ברוטב צדפות לבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, צדפות, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ספגטי ברוטב צדפות לבנות, ו ספגטי מואר ברוטב צדפות יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
2
בינתיים, בסיר קטן, שום חום בשמן זית על חום בינוני. מערבבים בחמאה או מרגרינה ותבלינים עד חמאה או מרגרינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים צדפות עם חלק מהנוזל, מחממים אותן.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מסננים פסטה. לזרוק ספגטי עם רוטב צדפות, העליון עם גבינת רומנו מגוררת.