קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ספגטי דלעת ומרווה

ספגטי דלעת ומרווה
גשו לסופר וקנו עלי מרווה, ספגטי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו עוגת דלעת עם גלידה מרווה ודלעת דובדבן קומפוט.

הוראות

1
להטות את הדלעת לסיר בגודל בינוני שיש לו מכסה הדוק הולם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מפזרים על הסוכר וקמצוץ נדיב של מלח, ואז לטפטף מעל 6 כפות מים. מכסים את המחבת, מניחים על חום בינוני קיטור הדלעת, ערבוב מדי פעם במשך 10-15 דקות, או עד שהוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או שתיים של מים במהלך הבישול המחבת נראית יבשה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד הדלעת מהבילה, להטות את החמאה ומרווה לתוך סיר קטן וחום בעדינות עד החמאה הוא קצף, ואז לכבות את החום. מרתיחים את הספגטי במחבת גדולה של מים מומלחים במשך כ -10 דקות עד רק מבושל. כאשר הספגטי מבושל, לגרוף קצת ממי הבישול, ולאחר מכן לנקז ולהחזיר את הספגטי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לשים את חמאת מרווה על חום גבוה עד רוחש, ואז לשפוך את מיץ לימון ולתת לו להתיז לרגע. להטות את הדלעת, חמאה מומסת, 3-4 כפות מים פסטה וחצי פרמזן עם הספגטי ולתת לו מערבבים ממש טוב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומגישים עם שאר הפרמזן לפזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ