ספגטי דלעת ומרווה
גשו לסופר וקנו עלי מרווה, ספגטי, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת קרם פרש ספגטי עם בצל מטוגן ועלים מרווה, מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, ו עוגת דלעת עם גלידה מרווה ודלעת דובדבן קומפוט.
הוראות
להטות את הדלעת לסיר בגודל בינוני שיש לו מכסה הדוק הולם.
מפזרים על הסוכר וקמצוץ נדיב של מלח, ואז לטפטף מעל 6 כפות מים. מכסים את המחבת, מניחים על חום בינוני קיטור הדלעת, ערבוב מדי פעם במשך 10-15 דקות, או עד שהוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כפית או שתיים של מים במהלך הבישול המחבת נראית יבשה. תניח בצד.
בעוד הדלעת מהבילה, להטות את החמאה ומרווה לתוך סיר קטן וחום בעדינות עד החמאה הוא קצף, ואז לכבות את החום. מרתיחים את הספגטי במחבת גדולה של מים מומלחים במשך כ -10 דקות עד רק מבושל. כאשר הספגטי מבושל, לגרוף קצת ממי הבישול, ולאחר מכן לנקז ולהחזיר את הספגטי למחבת.
לשים את חמאת מרווה על חום גבוה עד רוחש, ואז לשפוך את מיץ לימון ולתת לו להתיז לרגע. להטות את הדלעת, חמאה מומסת, 3-4 כפות מים פסטה וחצי פרמזן עם הספגטי ולתת לו מערבבים ממש טוב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומגישים עם שאר הפרמזן לפזר מעל.