קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ספגטי הודו עם נקניק ופלפלים

ספגטי הודו עם נקניק ופלפלים
ספגטי הודו עם נקניק ופלפלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 591 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, המלח, שמן הזית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה נהדר. נסו ספגטי עם נקניק ופלפלים, ספגטי עם נקניק ופלפלים, ו נקניק ופלפלים ממולאים דלעת ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
בינתיים, להסיר ולזרוק תרמילים מנקניק; לבשל נקניק ב 1 כף. שמן חם בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר נקניק וטיטופים מהתנור ההולנדי, ולנקז היטב על מגבות נייר. זרוק כל טפטוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
בצל קצוץ ו-3 המרכיבים הבאים הנותרים 1 כף. שמן חם בתנור ההולנדי מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים 4 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים נקניק, פסטה, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
העברת תערובת להגשה מגש, ומגישים מיד.
6
כדי להקפיא: להכין מתכון לפי ההוראות. מגניב 30 דקות.
7
מניחים תערובת פסטה בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק רדיד אלומיניום. להקפיא עד 2 חודשים. הפשרה במקרר 24 שעות. מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר ולהשליך לעטוף פלסטיק רדיד אלומיניום. מכסים בנייר אלומיניום, ואופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה