ספגטי הפוך מראש עם ארוגולה Jalapeño פסטו וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי הפוך מראש עם Arugula Jalapeño פסטו וקישואים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, ספגטי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הפוך מראש חלפיניו שמנת-עוף ממולא, מחבת איפור מראש ספגטי אפוי, ו מרק ירקות באביב הפוך מראש עם פסטו.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה רק מתחת אל דנטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשלב ארוגולה, פרמזן, אגוזי מלך jalapeno בבלנדר או מעבד מזון. דופק לקצוץ ולשלב, ואז להזרים בשמן זית עם מנוע פועל. מתבלים לפי הטעם במלח.
להעביר פסטו מסננת רשת בסדר ולתת כל עודפי שמן או לחות לנקז במשך 30 שניות.
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
מסננים פסטה ולהפעיל מיד מתחת למים קרים מאוד כדי להפסיק לבשל. לזרוק עם קישואים ופסטו לשלב.
מגישים קר או לקרר ומגישים למחרת.