קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שכבות אספרסו

עוגת שכבות אספרסו
עוגת שכבות אספרסו יכולה להיות רק צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 18. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מלח, סוכר חום, חלב חמאה וחמאה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד ואספרסו עם ציפוי חמאת בוטנים, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו בריא ללא אופים 3 שכבות שוקולד אספרסו ברים.

הוראות

1
Preheat oven to 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
To prepare cake, coat 2 (9-inch) round cake pans with cooking spray; line bottom of pans with wax paper. Coat wax paper with cooking spray; set aside.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
Combine the hot water and 2 tablespoons espresso in a small bowl, stirring to dissolve; set aside. Lightly spoon flour into dry measuring cups; level with a knife. Sift together flour, baking soda, and salt; set aside.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
אספרסואספרסו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
4
Combine the granulated sugar and 1/4 cup brown sugar.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
5
Place 1/4 cup sugar mixture, shortening, and vanilla in a large bowl; beat with a mixer at low speed 30 seconds or until well combined. Increase speed to medium; add remaining sugar mixture, 1/4 cup at a time, beating 15 seconds between each addition. Scrape sides of bowl; beat an additional 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
Add eggs, 1 at a time, beating 1 minute after each addition.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
Add espresso mixture, beating until well combined.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
8
Add flour mixture and buttermilk alternately to egg mixture, beginning and ending with flour mixture.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
9
Pour batter into prepared pans.
10
Bake at 350 for 30 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans 10 minutes on a wire rack; remove from pans. Cool completely on wire rack. Discard wax paper.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
To prepare frosting, melt butter in a medium, heavy saucepan over medium heat.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
Add 1/2 cup brown sugar; cook 3 minutes or until mixture is smooth, stirring frequently with a whisk. Stir in the evaporated milk, 1 tablespoon at a time; cook 3 minutes or until mixture resembles caramel sauce.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
רוטב קרמלרוטב קרמל
סוכר חוםסוכר חום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
Remove from heat; stir in 2 teaspoons espresso. Cool to room temperature. Stir in vanilla. Gradually add powdered sugar, stirring with a whisk until smooth.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אספרסואספרסו
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
Place 1 cake layer on a plate; spread with 1/2 cup frosting. Top with remaining cake layer; spread remaining frosting over top and sides of cake. Arrange coffee beans around top edge of cake, if desired.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
15
Let cake stand 1 hour or until frosting is set.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי

מרכיבים

11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7(חוֹרֶף)התאדה חלב נטול שומןהתאדה חלב נטול שומן5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חמאה דל שומןחלב חמאה דל שומן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקיצור ירקותקיצור ירקות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים2(חוֹרֶף)אספרסו טחון דקאספרסו טחון דק2(יכול להיות או להרחיק)אספרסו טחון דקאספרסו טחון דק