ספגטי וכדורי בשר.
ספגטי וכדורי בשר הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בגט, עלי פטרוזיליה, רוטב פסטה עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי עם כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מניחים שום, בצל ופטרוזיליה במעבד; דופק 20 שניות או עד קצוץ.
הוסף פירורי לחם, סיבוב הקרקע, הבא 6 מרכיבים. דופק 1 דקה או עד תערובת משולבת, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים.
קו מחבת broiler עם נייר כסף. צורה תערובת בשר לתוך 48 (1 1/2 אינץ') כדורים.
מניחים כדורי בשר על מתלה broiler מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד כדורי בשר כבר לא ורוד במרכז.
בעוד כדורי בשר מבשלים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
להביא רוטב פסטה לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים כדורי בשר, ומבשלים 10 דקות או עד שהרוטב מגיע עקביות הרצוי.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, ומגישים עם גבינת פרמזן נוספת, אם תרצה בכך.