קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי יווני מהיר וקל

ספגטי יווני מהיר וקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי יווני מהיר וקל. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תרד, פטריות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו סלט יווני מהיר וקל, ספגטי קרבונרה מהיר וקל, ו רוטב ספגטי מהיר וקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הספגטי לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד המכרז עדיין המשרד לנשוך, על 12 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את התרד והפטריות בשמן החם עד שהם פולטים את הנוזל שלהם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את חומץ היין האדום וחומץ בלסמי; מביאים לרתיחה. מערבבים את העגבניות, הבזיליקום, הפטרוזיליה והזיתים השחורים לתוך התערובת הרותחת; ממשיכים לבשל ולערבב, עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים את הספגטי המבושל לתוך תערובת העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. מבשלים את הפסטה והרוטב עד שהטעמים מעורבבים, 8 עד 10 דקות; מערבבים את גבינת הפטה לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מפזרים עם גבינת פטה יותר לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש