קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי יווני מהיר וקל

ספגטי יווני מהיר וקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי יווני מהיר וקל. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תרד, פטריות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו סלט יווני מהיר וקל, ספגטי קרבונרה מהיר וקל, ו רוטב ספגטי מהיר וקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הספגטי לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד המכרז עדיין המשרד לנשוך, על 12 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את התרד והפטריות בשמן החם עד שהם פולטים את הנוזל שלהם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את חומץ היין האדום וחומץ בלסמי; מביאים לרתיחה. מערבבים את העגבניות, הבזיליקום, הפטרוזיליה והזיתים השחורים לתוך התערובת הרותחת; ממשיכים לבשל ולערבב, עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים את הספגטי המבושל לתוך תערובת העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. מבשלים את הפסטה והרוטב עד שהטעמים מעורבבים, 8 עד 10 דקות; מערבבים את גבינת הפטה לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מפזרים עם גבינת פטה יותר לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש