ספגטי כיף
אם יש לך ממולאים, פלפל, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
שים את המים, רוטב פסטה גבינה קלאסיקו® ארבע, תיבול איטלקי, מלח ופלפל בסיר. מערבבים יחד עם כף עץ עד מעורב. שים סיר על מבער. הפעל מבער לחום גבוה. מבשלים, חשופים, עד התערובת רותחים, ערבוב עכשיו ולאחר מכן עם כף עץ.
מוסיפים פסטה לסיר; מערבבים עם כף עץ. הפעל מבער לחום בינוני-נמוך. שים מכסה על סיר ומבשל תערובת על 20 דקות או עד פסטה מכרז, ערבוב פעם או פעמיים עם כף עץ.
בינתיים, לשים כדורי בשר בתבנית אפייה.
שים את תבנית האפייה בתנור.
אופים במשך 12 עד 15 דקות או עד כדורי בשר חמים. כבה את התנור. השתמש רפידות חמות כדי להסיר מחבת מהתנור.
בעוד כדורי בשר אופים, להשתמש חותך עוגיות לחתוך 24 סיבובים אינץ ' מחתיכות הגבינה.
כדי לשרת, לחלק תערובת פסטה מבושלת בין צלחות הגשה. פסטה למעלה על כל צלחת עם 2 כדורי בשר. כדי לעשות עיניים, לשים גבינה עגולה על גבי כל קציצה ולשים פרוסת זית על גבי כל סיבוב גבינה.