מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 17 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 50%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), ו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי.
הוראות
1
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 2 כפות משמן הענבים, הסלרי, הבצל, השום והפלפלים. מערבבים תוך כדי בישול עד שהבצל שקוף, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בסיר נפרד, על אש בינונית מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת, מיץ העגבניות, העגבניות המשומרות, האורגנו, העוף, הבזיליקום והמרק ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים לאיחוד. ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך 10 דקות, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עוד 10 דקות תוך ערבוב לאורך זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4
לאחר שהרוטב הצטמצם מוסיפים את הפסטה והבצל הירוק. מערבבים פנימה את הפרמזן ומעבירים את הספגטי לקערת הגשה.