מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 17 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 50%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), ספגטי קון פולו אי סלסה קריולה (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), ו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי.
הוראות
1
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים 2 כפות משמן הענבים, הסלרי, הבצל, השום והפלפלים. מערבבים תוך כדי בישול עד שהבצל שקוף, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בסיר נפרד, על אש בינונית מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת, מיץ העגבניות, העגבניות המשומרות, האורגנו, העוף, הבזיליקום והמרק ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את תערובת הירקות ומערבבים לאיחוד. ממשיכים לבשל על אש בינונית במשך 10 דקות, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עוד 10 דקות תוך ערבוב לאורך זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
לאחר שהרוטב הצטמצם מוסיפים את הפסטה והבצל הירוק. מערבבים פנימה את הפרמזן ומעבירים את הספגטי לקערת הגשה.