זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים, מחאי-מהי צרובה עם תפוזים וזיתים, ו דג מחאי צרוב עם מנגו בגריל-סלסה אננס, אורז ירוק ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים דגים בקערה רדודה או צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קערה
3
טפטוף עם 1 כף שמן, מפזרים קליפת תפוז, ויוצקים מיץ מעל; להפוך את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
מיץ
שמן בישול
4
ממיסים חמאה עם 1 כף שמן במחבת גדולה nonstick ovenproof מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר דגים מן המרינדה, הזמנת מרינדה; מפזרים מלח ופלפל. לבשל דגים עד חום בהיר, על 3 דקות. הפוך דגים; להוסיף שאלוט. לבשל 1 דקה. מערבבים זעפרן לתוך המרינדה שמורות; יוצקים מרינדה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרינדה
זעפרן
שאלות
דגים
6
מוסיפים זיתים וחצי מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
זיתים
7
להעביר מחבת לתנור; דגים צלויים עד מבושל דרך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
8
מעבירים דגים לצלחת; למעלה עם מקטעים כתומים שנותרו. רוטב כפית עם תפוזים וזיתים סביב דגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.