ספגטי עוף איטלקי עם טקילה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי עם עוף ופלפלים איטלקיים, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מניחים ספגטי בקערה גדולה.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את העוף בשמן החם עד להשחמה; מערבבים בתיבול האיטלקי ושום ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והטקילה; מבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתוך הקערה עם הספגטי ומערבבים לשלב; לשרת מיד.