קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עוף איטלקי עם טקילה

ספגטי עוף איטלקי עם טקילה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי עם עוף ופלפלים איטלקיים, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים ספגטי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את העוף בשמן החם עד להשחמה; מערבבים בתיבול האיטלקי ושום ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את העגבניות והטקילה; מבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
טקילהטקילה
5
יוצקים לתוך הקערה עם הספגטי ומערבבים לשלב; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.