ספגטי עם אבקת שומר, כתום, שום ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם אבקה שומר, כתום, שום, מנטה. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, עלי נענע, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אבקת שומר מטוגנת פורל פילה על גזר לבן ו מחית תפוחים, Faux Macaron עם שימורי משמש תוצרת בית עם אבקה שומר & לימון Verbena # FennelFriday, ו מנטה, שומר ושום נאן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 3 ליטרים של מים להרתיח בסיר גדול עם מלח כשר 1/4 כוס ומבשלים ספגטי עד רך אבל עדיין מוצק. מערבבים מדי פעם, במיוחד כאשר הראשון הוספת ספגטי.
בעוד שספגטי רותח, ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה במחבת רחבה. כאשר חמאה מומסת, מוסיפים שום ומבשלים דקה אחת.
כאשר הספגטי נעשה, מסננים מן הסיר ומוסיפים למחבת יחד עם שמן זית, גרידת תפוז, מנטה, אבקת שומר. מערבבים עד פסטה מצופה היטב בשמן והוא ריחני מאוד.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומיץ לימון, אם תרצה בכך.