ספגטי עם דגים וירקות: Ciambotta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עגבניות, סטייקים דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), ו ספגטי עם ירקות האביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני, בצל מטגן בעדינות ושום בשמן עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את כל אבל 2 כפות של הפטרוזיליה לתוך הירקות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, פלפל ירוק, פתיתי פלפל, ו 1 כפית מלח, ערבוב לערבב היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
ירק
עגבנייה
פטרוזיליה
שום
פלפל
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים מים ויין ומביאים לרתיחה. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
מים
יין
3
שים את סטייק הדג בסיר, מכסה עם הרוטב. מבשלים 15 דקות, או עד דגים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר את הדג לצלחת באמצעות כף מחורצת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
5
מביאים רוטב לרתיחה ולהפחית עד שהוא מצפה את הגב של כף, הסרת כל עצמות דגים או עור שאתה מוצא. פתית את בשר הדג מבושל ולחזור לרוטב מופחת. מבשלים 5 דקות כדי להתיך טעמים, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
6
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
7
מוסיפים את הספגטי למים רותחים ומבשלים עד מכרז, עדיין אל דנטה, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
8
מסננים ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
9
מבשלים מעל חום גבוה 45 שניות, ולאחר מכן לחלק באופן שווה בין 6 קערות פסטה מחוממות, מפזרים פטרוזיליה הנותרים, טפטוף עם שמן, ומגישים מיד.