ספגטי עם כרוב מטוגן
ספגטי עם כרוב מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם כרוב מטוגן, בשר לייט: ספגטי עם כרוב עגבניות, ו כרוב מטוגן.
הוראות
ניקוז; להעביר קערה עםכמה מים עדיין נצמדים.
חום 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים untilsoft שקוף, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מוסיפים שום פרוסותשפרינקל עם מלח; לבשל עד בצל isgolden חום, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מוסיפים כרוב ולהישאר 1 כף שמן זית וזורקים ללא סתימות, כ 3 דקות. מכסים את חום סיר אנדרידוק עד בינוני-נמוך. Continuecooking עד כרוב הוא מאוד רך, בוחשםבבחינה אזורית והוספת מים byteaspoonfuls אם יבש, כ 20 דקות.
בינתיים, לבשל ספגטי במדימפוט של מים מלוחים רותחים עד tenderbut עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
הוסף ספגטי מבושל תערובת כרוב.
מוסיפים מיץ לימון ו 2 כפות נוזלי בישול שמורים; לזרוק לשלב, הוספת נוזלים נוספים על ידי כפות אם יבש.
מפזרים ספגטי עם פרמזן מגורר ומגישים.