ספגטי עם כרובית
ספגטי עם כרובית הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 772 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כרובית, רוטב עגבניות, panko, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ספגטי כרובית-נקניק, כרובית קלויה וספגטי נקניק, ו ספגטי ברוטב כרובית חריף.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיף את panko וטוסט עד הזהב, על 1 דקה.
העברה לצלחת. למחוק את המחבת ולחמם את 3 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, 3 דקות.
מוסיפים את הכרובית, שום וקינמון ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המניה, חומץ, רוטב עגבניות, רסק עגבניות וצימוקים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים עד שהכרובית היא רק במכרז, 10 דקות.
בינתיים, מלח את המים הרותחים, מוסיפים את הספגטי ומבשלים עד אל דנטה.
מוסיפים את הספגטי לכרובית וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, משליכים, עד שהרוטב מתעבה, כ -3 דקות.
מעבירים את הספגטי לקערות, מקשטים עם צנוברים ופנקו ומגישים.