תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם פורי שעועית פלה & גבינת Ragusano. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, פול, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מחית שעועית Fava, מחית שעועית Fava, ו פורי שעועית Fava (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את פול הפגז ואת blanch למשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פול
3
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח מוכן להפסיק לבשל. שמור את המים המלוחים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מסננים שעועית, לקלף בעדינות ולהשליך עורות חיצוניים.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים שתי כפות שמן זית, בצל. סלרי קצוץ וקמצוץ מלח. מבשלים עד מתרכך, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים שלושה רבעים מרק ירקות כוס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כדי להתבשל ולהוסיף חצי פול קלופים וכשתי כפות עלי סלרי טחון. לבשל דקה אחת, להסיר מחום ולהעביר את התערובת למעבד מזון או בלנדר, פועם עד רסק מחוספס מושגת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
פול
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
להעביר את מחית לסיר קטן, מערבבים במרק ירקות הנותרים litlle בכל פעם כדי להשיג עקביות נחמדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
הוסף את פול שמור. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.להחזיר את הסיר שמורות של מים מלוחים לרתיחה; להוסיף פסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. בינתיים, במחבת גדולה, חום שנותר שמן זית על חום בינוני עד רק חם. מערבבים את הפטרוזיליה טחון.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פול
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם שמן ופטרוזיליה; חום מעל חום גבוה בינוני משליך למעיל, כשתי דקות.