ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק
ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ספגטי, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו המרכיב הסודי( פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מוסיפים פסטה למחבת, ומבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, שומרים 3/4 כוס נוזל בישול. מחק את נוזל הבישול שנותר.
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 6 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מוציאים נקניק מהתבנית, שומרים טפטופים; מסננים על מגבות נייר.
מוסיפים שום לטפטופים במחבת; מטגנים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול נוזל למחבת; מביאים לרתיחה, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה 2 כפות שמן זית; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
להוסיף פסטה למחבת; לבשל 1 דקה, לזרוק לשלב.
שלב במעבד מזון כ -2 כפות גבינה ו -4 3/4 כוסות עלי פטרוזיליה; מעבדים עד לטחינה דקה. עם מנוע פועל, להוסיף שנותר 1/4 כוס בישול נוזלי שנותר 2 כפות שמן זית; תהליך עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים תערובת פטרוזיליה ומלח לפסטה; זורקים היטב לציפוי. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות; למעלה באופן שווה עם נקניק, הנותרים 2 כפות גבינה, הנותרים 1/4 כוס עלי פטרוזיליה.