קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק
ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ספגטי, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו המרכיב הסודי( פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים פסטה למחבת, ומבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, שומרים 3/4 כוס נוזל בישול. מחק את נוזל הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 6 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים נקניק מהתבנית, שומרים טפטופים; מסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שום לטפטופים במחבת; מטגנים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול נוזל למחבת; מביאים לרתיחה, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה 2 כפות שמן זית; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף פסטה למחבת; לבשל 1 דקה, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מסירים מהאש.
11
שלב במעבד מזון כ -2 כפות גבינה ו -4 3/4 כוסות עלי פטרוזיליה; מעבדים עד לטחינה דקה. עם מנוע פועל, להוסיף שנותר 1/4 כוס בישול נוזלי שנותר 2 כפות שמן זית; תהליך עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
12
מוסיפים תערובת פטרוזיליה ומלח לפסטה; זורקים היטב לציפוי. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות; למעלה באופן שווה עם נקניק, הנותרים 2 כפות גבינה, הנותרים 1/4 כוס עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
מגישים מיד.