מוח קוקטייל חסילונים ליל כל הקדושים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אטריות שעועית אסיאתית vermicelli, עובש ג'לטין, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . נסו מטבל מוח ליל כל הקדושים, שרימפס וחסילונים מוקפצים עם תרד, ו תוסס Ghoul קוקטייל ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד כדי לרכך.
מניחים אטריות פתיל שעועית בקערה חסינת חום העליון עם 4 כוסות מים רותחים או כמות הדרושים כדי לכסות. אפשר אטריות לרכך במשך 5 דקות.
יוצקים 1 רוטב קוקטייל צנצנת לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים ג ' לטין מרוכך; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין.
מערבבים שרימפס, סלרי וערמוני מים בקערה גדולה.
מסננים אטריות ולנער את עודף מים; להוסיף קערה.
מוסיפים תערובת ג ' לטין מחוממת ומערבבים עד בשילוב טוב.
גריז קל עובש ג ' לטין. הקש תערובת היטב לתוך עובש, לוודא את כל הפערים מלאים. מכסים עובש מלא בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
הפוך עובש על מגש הגשה (ראה הערות של קוק).
רסס קוקטייל רוטב סביב הקצוות כדי ליצור בריכה של " דם."
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.