ספגטי עם צדפות, טונה ובייקון
ספגטי עם צדפות, טונה ובייקון זה חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טונה אלבקור ארוז במים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי עם צדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה על חום גבוה, להתחיל לחמם מספיק מים לבשל ספגטי. בינתיים, לבשל בייקון במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שום לאחר 5 דקות; מבשלים עד בייקון יש השחמה, 8 עד 10 דקות.
מסננים את כל אבל 2 כפות שומן מהמחבת.
כאשר המים רותחים, להוסיף ספגטי; לבשל, חשוף, עד רך לנשוך, על 10 דקות. בינתיים, כדי פאן עם בייקון, להוסיף מרק, צדפות עם המיץ שלהם, וזיתים. להביא תערובת בייקון לרתיחה מעל חום גבוה; לכסות ולשמור חם.
מסננים פסטה היטב; לזרוק עם תערובת בייקון וטונה. מסדרים על מגש הגשה או צלחות בודדות.
מקשטים עם לימון ופטרוזיליה.