קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ספגטי עם צדפות, טונה ובייקון

ספגטי עם צדפות, טונה ובייקון
ספגטי עם צדפות, טונה ובייקון זה חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, טונה אלבקור ארוז במים, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ספגטי עם צדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי עם צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מכוסה על חום גבוה, להתחיל לחמם מספיק מים לבשל ספגטי. בינתיים, לבשל בייקון במחבת 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום לאחר 5 דקות; מבשלים עד בייקון יש השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
מסננים את כל אבל 2 כפות שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר המים רותחים, להוסיף ספגטי; לבשל, חשוף, עד רך לנשוך, על 10 דקות. בינתיים, כדי פאן עם בייקון, להוסיף מרק, צדפות עם המיץ שלהם, וזיתים. להביא תערובת בייקון לרתיחה מעל חום גבוה; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים פסטה היטב; לזרוק עם תערובת בייקון וטונה. מסדרים על מגש הגשה או צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
מקשטים עם לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימוןקליפות מלימון