ספגטי עם קיץ סקווש, עגבניות, שרימפס בגריל
ספגטי עם קיץ סקווש, עגבניות, שרימפס בגריל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 927 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, עלי אורגנו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי עם קיץ סקווש ועגבניות, סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות, ו סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום גבוה לספגטי.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את מעיכות, עגבניות, בצל, שום ואורגנו בקערה גדולה.
מוסיף את שמן הזית, מפזרים מלח ופלפל, ולתת את כל זה זריקה טובה. לזרוק את זה על תבנית אפייה לצלות במשך 10 עד 12 דקות, עד הדלעת הוא רך וקרמל. לגרד את הירקות לתוך קערת פסטה גדולה לכסות עם צלחת כדי לשמור על הכל חם.
מי הפסטה צריכים להיות רותחים עד עכשיו.
מוסיפים את הספגטי ומערבבים כדי להפריד את הגדילים. מבשלים 8 עד 9 דקות, עד אל דנטה.
לסיום, לגרוף על 1/4 כוס מים בישול פסטה, לנקז את הפסטה, ולזרוק בעדינות עם ירקות קלויים שרימפס בגריל.
מוסיפים את מי הפסטה במידת הצורך.
מחממים גריל חיצוני גדול ומנגבים עם מגבת נייר משומנת כדי ליצור משטח nonstick.
מוסיפים שום קצוץ לשמן 1/2 כוס. שרימפס העונה עם מלח ופלפל ולמקם על הגריל. בוסט עם שום-שמן זית גריל 3 דקות כל צד basting כמו שאתה הולך.