ספגטי פרימוורה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו ספגטי פרימוורן. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.76 דולר למנה. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, מרק ירקות, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו ספגטי סקווש פרימוורה, ספגטי עוף לימון אפוי פרימוורה, ו קטו ספגטי סקווש פרימוורה - דל פחמימות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצי חציל במסננת, מפזרים מעט מלח, מוסיפים את החציל שנותר ומפזרים מלח.
תן למסננת לעמוד בכיור למשך 10 דקות כדי להסיר את המרירות של החציל. (המלח יישטף מאוחר יותר.)
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים, הוסיפו ספגטי ובשלו לפי הוראות החבילה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לדרגת אל-דנטה. בעוד המים מגיעים לרתיחה, להתחיל הכנת רוטב: להביא 1 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה.
מוסיפים שעועית ירוקה וברוקולי, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים, כ -6 דקות.
מסננים ירקות ושוטפים במים קרים.
שוטפים חצילים במים קרים ומייבשים על מגבת מטבח נקייה.
מוסיפים 3 כפות. שמן למחבת ומניחים מעל המדיוםחום גבוה.
מוסיפים חצילים ומבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, כ -3 דקות.
מוסיפים את הנותרים 1 כף. שמן, קישואים, פלפל ושום; מבשלים, תוך ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות ומים, ואז מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך והירקות רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה וברוקולי ומחממים.
מסננים ספגטי ומעבירים לקערת הגשה גדולה.
מוסיפים רוטב ירקות, פלפל גרוס טרי ופרמזן; זורקים היטב.