ספגטי קון לה סרד
אם יש לכם שמן זית, סרדינים, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פסטה קון סארד, פסטה קון לה סרדה, ו סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פירורי לחם טריים 6 שרימפס וורידים מלח גס 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שומר נורה גדול, גזוז, חצוי, וקצוץ, בריכות שמורות וקצוץ (אודות 1 אוראו ממולאים כפולים אבקת שומר (אופציונלי) 1 2 כפיות אבקת שום פירורי לחם, כמה חופנים 1 2 כפיות אבקת שום פירורי לחם, כמה חופנים 567 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סרדינים טריים או 6 ozs טוב משומר סרדינים מספרד 567 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סרדינים טריים או 6 אונקיות סרדינים משומרים טובים מספרד 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה 6 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית כתית מעולה 2 חתיכות טופי הית' בר גרידת כתום טחון או מגורד 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט