ספגטי קון פסטו אלה סיציליאנה
ספגטי קון פסטו alla סיציליאנה עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 840 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים עור, wholewheat ספגטי, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart), ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי בסגנון של נהג העגלה- - - ספגטי אלה Carrettiere (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השקדים במחבת על חום בינוני וטוסט עד חום זהוב בכל רחבי. להפריש להתקרר.
מניחים את הבזיליקום והעגבניות המיובשות במעבד מזון עם השום. כפי שאתה מתחיל בליץ, לשפוך מספיק שמן כדי ליצור משחה חלקה.
מוסיפים את השקדים וממשיכים להפליץ עד שמנת.
הוסף עוד שמן במידת הצורך.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ולהשתמש במזלג לקפל בגבינת הפרמזן. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים היטב קצה לתוך הקערה עם פסטו.
מערבבים הכל יחד במשך 30 שניות כדי לאפשר לפסטו לצפות את הספגטי.
מגישים מיד, עם כמה עלי בזיליקום מפוזרים על גבי.