קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

ספגטי קיסר

ספגטי קיסר
ייתכן שספגטי קיסר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. נסו סלט קיסר תירס קלוי עם פרמזן יוגורט יווני רוטב קיסר, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. לאחר הרתיחה, מלח את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
ראשים למעלה: אתה צריך להזמין כ 1 כוס של מי בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בעוד הפסטה מתבשלת, לשים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האנשובי ומבשלים עד שהם נמסים לתוך השמן, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני-נמוך ולהוסיף את השום, מערבבים 1 דקה ולאחר מכן להוסיף בווסטרשייר. לגרוס את escarole ולהוסיף כמה חופנים בכל פעם, wilting הירוקים בשמן השום. להלביש את הירוקים עם הרבה פלפל ואגוז מוסקט קטן, ואז לסחוט את המיץ של 1 לימון על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אסקרולאסקרול
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את מי הבישול העמילניים השמורים לביצים בקערה קטנה ומכים יחד כדי למזג אותם. כבה את החום והוסף את הפסטה המנוקזת ואת תערובת הביצים. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הוסף חצי מהגבינה וזרוק במרץ במשך 1 דקה. לבשו את הפסטה עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה והעבירו לצלחת הגשה. תעביר את שאר הגבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי