ספוג ג'נובה
ספוג Genoese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, טרטר שמנת, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ספוג ג'נובה, Condijun Genoese, ו Minestrone Genoese (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת צינור 10 אינץ'.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס.
להוסיף סוכר 3/4 כוס בהדרגה, להכות עד נוקשה מאוד.
בקערה גדולה, חמאת שמנת או מרגרינה וסוכר כוס 1 היטב.
מוסיפים חלמונים, ומכים עד עבה ורך. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח על הבלילה. להתקפל. מקפלים בעדינות בחלבון ביצה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד מפרט עץ מוכנס יוצא נקי. מגניב. קרח עם הציפוי האהוב עליך.