קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספוג ג'נובה

ספוג ג'נובה
ספוג Genoese עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלבוני ביצה, טרטר שמנת, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו ספוג ג'נובה, Condijun Genoese, ו Minestrone Genoese (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת צינור 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
3
להוסיף סוכר 3/4 כוס בהדרגה, להכות עד נוקשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
4
בקערה גדולה, חמאת שמנת או מרגרינה וסוכר כוס 1 היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים חלמונים, ומכים עד עבה ורך. לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח על הבלילה. להתקפל. מקפלים בעדינות בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד מפרט עץ מוכנס יוצא נקי. מגניב. קרח עם הציפוי האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור