ספרדית
ספרדית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1755 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 122 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פלפל, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), עיסוי ספרדי, ו קפה ספרדי.
הוראות
ציוד מיוחד: פלנצ ' ה (גריל שטוח למעלה), לבנים עטופות בנייר כסף
הכן גריל לצלייה ישירה ועקיפה על חום בינוני.
לחמם את הפלנצ ' ה, או מחבת ברזל יצוק, על החום הישיר.
מורחים את המיונז בתחתית הלחמניות. למעלה עם חצי מנצ ' גו וחזיר. ואז, למעלה עם התבלין הספרדי שפשף את התחת חזיר ארוגולה. למעלה עם מחצית הנותרים מנצ ' גו וחזיר.
מורחים את החרדל על החלק העליון של הלחמניות.
מניחים את צמרות על הכריך ומברשת עם חמאת פלפל פיקילו.
הנח את הכריכים בצד חמאה למטה על המחבת.
מניחים את הלבנים על גבי הכריכים ומבשלים עד הלחם הוא פריך וזהוב חום, על 5 דקות. שימו לב: אם הלחם מתבשל מהר מדי, העבירו את הפלנצ 'ה לחום עקיף וכסו את הגריל כדי להמיס את המנצ' גו. הפוך את הכריכים והנח את הלבנים בחזרה למעלה. המשך לבשל עד תחתית הכריכים הם פריך ואת Manchego נמס, על 3 דקות.
מערבבים את החמאה, פלפלים piquillo, שום, טימין, פפריקה, מלח ופלפל במעבד מזון עד חלקה. לגרד את החמאה לתוך קערה, לכסות ולקרר לפחות 1 שעה עד 24 שעות לפני השימוש. לרכך את החמאה מעט לפני השימוש.