קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

ספריבס מרווה על האש

ספריבס מרווה על האש
ספריבס מרווה על האש נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 97 גרם שומן, ובסך הכל של 1454 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב ברביקיו, מרווה, תבליני כבישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. נסו ספריבס על האש, ספריבס על האש, ו ספריבס על האש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים צלעות לתנור הולנדי ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים בצל, שום, תבליני כבישה, מרווה ורוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כבישה תבליניםכבישה תבלינים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מצננים מעט; שוטפים צלעות במים כדי להסיר תבלינים. שמרו 1/2 כוס רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
יוצקים את הרוטב שנותר לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
מוסיפים צלעות; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מכסים ומכניסים למקרר רוטב ברביקיו שמור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מסננים וזורקים את המרינדה. צלעות גריל, ללא כיסוי, על אש בינונית, הופכות מספר פעמים עד לחימום, כ -10 דקות, צולות לעיתים קרובות עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)