ספריבס מרווה על האש
ספריבס מרווה על האש נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 78 גרם חלבון, 97 גרם שומן, ובסך הכל של 1454 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רוטב ברביקיו, מרווה, תבליני כבישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. נסו ספריבס על האש, ספריבס על האש, ו ספריבס על האש (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים צלעות לתנור הולנדי ומכסים במים.
מוסיפים בצל, שום, תבליני כבישה, מרווה ורוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהם רכים.
מצננים מעט; שוטפים צלעות במים כדי להסיר תבלינים. שמרו 1/2 כוס רוטב ברביקיו.
יוצקים את הרוטב שנותר לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים צלעות; מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה. מכסים ומכניסים למקרר רוטב ברביקיו שמור.
מסננים וזורקים את המרינדה. צלעות גריל, ללא כיסוי, על אש בינונית, הופכות מספר פעמים עד לחימום, כ -10 דקות, צולות לעיתים קרובות עם הרוטב שנותר.