סקווש אצטרובל עם Gorgonzola
סקווש בלוט עם Gorgonzola עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סקווש בלוט, קיצור טעם חמאה, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו סקווש בלוט ופיצה Gorgonzola, סקווש בלוט קלוי ופיצה גורגונזולה, ו פילה בקלה חריף עם רוטב קוקוס-סקווש על סקווש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
פירס סקווש עם סכין בכמה מקומות.
מניחים סקווש ישירות על מתלה באמצע בתנור.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד רק במכרז.
חותכים כל סקווש לשניים; להסיר ולהשליך זרעים.
חותכים כל חצי לשתי טריזים. סדר, צד העור למטה, על מחבת קלייה משומנת קלות.
מברשת לחתוך הצדדים עם קיצור. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים גבינה וצימוקים. למעלה כל טריז סקווש עם תערובת גבינה, ומפזרים באופן שווה עם פירורי לחם; טפטוף עם קיצור שנותר.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד גבינה מותכת וזהב.