סקווש ומרק שעועית לבנה עם עוגיות פרמזן
סקווש ומרק שעועית לבנה עם ביסקוויטים פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, תרד, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית נסו קליפת פרמזן ומרק שעועית לבנה שמנה, 10 דקות שעועית לבנה פרמזן מרק תרד, ו דלעת סקווש-מרק שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות. מערבבים את הדלעת, קורנית, 5 כוסות מים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד הדלעת מכרז, על 15 דקות. מערבבים את השעועית ואת התרד ומבשלים עד התרד הוא נבול ואת השעועית מחוממים דרך, 2 עד 3 דקות. בינתיים, להכין את הביסקוויטים על פי הוראות החבילה, זורה עם הפרמזן לפני האפייה.
מגישים עם המרק. טיפ: כדי להפוך את המרק המספק הזה אפילו חזק יותר, להוסיף 1/2 כוס orzo או פסטה קטנה אחרת באותו הזמן אתה מוסיף את המים.