סקווש וקישואים "לינגוויני" עם גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש וקישואים "לינגוויני" עם גבינת עיזים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 218 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, צנוברים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם סקווש, בייקון וגבינת עיזים, לינגוויני עם סקווש, בייקון וגבינת עיזים, ו ארוחת ערב: לינגוויני עם סקווש, בייקון, וגבינת עיזים.
הוראות
בקערה גדולה, להקציף את מיץ לימון, מלח ופלפל.
לטאטא ב 1/4 כוס שמן זית ולהוסיף את הפטרוזיליה ועירית.
באמצעות ההגדרה ג ' וליאן על mandoline או julienne peeler, להסיר את השכבה החיצונית של הסקווש וקישואים ברצועות ארוכות ודקות. שמור את הליבה המוזנחת לשימוש נוסף.
ממלאים קערה במי קרח. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, בלאנש את הסקווש וקישואים עד נבול מעט, 30 שניות.
מסננים ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מוסיפים את הדלעת ואת הקישואים לרוטב וזורקים למעיל.
במחבת בינונית, מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים מעל חום גבוה עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את שאלוט, שום ופלפל אדום כתוש ומתבלים במלח. מבשלים עד השום ושאלות הם ריחניים.
מוסיף את shiitake לסקווש ולזרוק. מחק את המחבת.
מוסיף את צנוברים למחבת וטוסט על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. מפזרים את גבינת העזים על הדלעת, מפזרים בצנוברים ומגישים מיד.