סקווש עם עגבניות וגבינת פטה
. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ים תיכוני עם גבינת פטה ופלפלים קלויים, סלט דלורית עם חמוציות, אגוזי מלך וגבינת פטה, ו סלט מלפפון ועגבניות עם גבינת פטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
בסל קיטור על פני מים רותחים, קיטור את הסקווש 10 דקות, או עד מכרז.
הסר מהחום, ומחית עם מזלג.
בקערה בינונית, למזג את הביצים ושמנת כבדה.
מערבבים בסקווש, 3/4 של הבצל הירוק, פלפל ירוק, תערובת מלית יבשה, וגבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את התבשיל מוכן. לחץ על sprig רוזמרין למרכז התערובת. למעלה עם גבינת פטה, פרוסות עגבניות, בצל ירוק שנותר. מתבלים עם פלפל.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. זרוק רוזמרי sprig לפני ההגשה.