סקונס לימון ולבנדר
סקונס לימון ולבנדר הוא לקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, יוגורט לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. סקונס לימון ולבנדר, תה לבנדר, לימון ודבש מחוות לבנדר וולדס וויי, ו לחמניות לבנדר מתוקות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד סודה לשתייה ויוגורט בקערה.
מנפים קמח, 1/3 כוס סוכר ואבקת אפייה יחד בקערה.
חותכים חמאה קרה לתערובת קמח בעזרת חותך מאפה או שני מזלגות עד שהתערובת מתפוררת.
מערבבים תערובת יוגורט, 2 כפות חמאה מומסת, ביצה, לבנדר וגרידת לימון בקערה נפרדת. מערבבים תערובת יוגורט-לבנדר לתערובת קמח עד שהיא רק לחה.
הופכים בצק על משטח מקומח קלות ולשים בעדינות 8 עד 10 פעמים, מוסיפים עוד קמח אם הבצק דביק מדי.
מחלקים את הבצק ל -2 חלקים ומניחים על תבנית אפייה לא משומנת. טפחו ועיצבו כל חלק לעיגול בגודל 6 אינץ'. ציון כל עיגול ל -6 טריזים בעזרת סכין מקומחת חדה.
מברישים צמרות עם 1 כף חמאה מומסת; מפזרים 1 כפית סוכר לבן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהסקונס פשוט מזהיבים, 10 עד 12 דקות.
מוציאים מהתנור, פורצים לטריזים ומצננים על רשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לסקון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רבנטוס אני בלאן דה לה פינקה ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
רבנטוס אי בלאק דה לה פינקה ברוט
היין הנצנץ של דה לה פינקה מיוצר מענבים מהענבים העתיקים ביותר של רבנטוס אי בלאן, שנשתלו באמצעות מערכת גובלט בשנת 1964 בוויניה דלס פפססילס.ממוקם על המרפסים הגבוהים ביותר של נהר אנויה, כרם ויניה דלס פקססילס יש קרקעות ימיות עם תכולת מאובנים גבוהה. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את המקור העיקרי של טיפוסיות ליין הנוצץ הזה עם ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע עם זהות ואישיות ייחודיים.