סקונס משמש
סקונס משמש היא ארוחת בוקר אירופאית. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 319 קלוריות . מתאים ל-16 ומחירו 58 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמנת קצפת כבדה, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף משמש , צ'אטני משמש עם ג'ינג'ר ושקדים קלויים , ועוגיות קמח חומוס משמש .
הוראות
לקרם דבונשייר, טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והוניל עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים בהדרגה מספיק שמנת כדי להגיע לעקביות מריחה. מכסים ומצננים לפחות שעתיים.
לסקונס, מערבבים את החומרים היבשים בקערה גדולה.
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים עדינים.
מוסיפים את המשמשים, הפקאנים וקליפת התפוז. בעזרת מזלג, מערבבים במהירות פנימה 1 כוס שמנת להקצפה רק עד להרטבה.
הופכים על משטח מקומח; ללוש 5-6 פעמים. מחלקים לשניים; לעצב כל אחד לכדור. משטחים כל כדור ל-6 אינץ'. מַעְגָל; חותכים כל עיגול לשמונה טריזים.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 13-15 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים חם עם קרם דבונשייר וריבה.