קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות69
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סרטי דלורית צלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז

סרטי דלורית צלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז
סרטי דלורית קלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ feeds.epicurious.com יש 179 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מיץ תפוחים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סרטי דלורית קלויים, דלורית צלויה, קינואה וסלט ארוגולה, ו ריגטוני עם דלורית צלויה ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אגוזי לוז צלויים על תבנית אפייה בתנור עד להזהבה ריחנית וחיוורת בפנים( לחתוך אחד פתוח לבדיקה), 8 עד 10 דקות (לשמור על תנור). לעטוף אגוזים חמים במגבת ולשפשף יחד כדי להסיר את כל עורות רופפים. חצי אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בעוד אגוזים נצלים, קוק pancetta במחבת כבדה 9 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
להגדיל את התנור ל 218° עם מתלה באמצע. גיליון אפיית שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חצי סקווש לאורך וזרע. השתמש מקלף ירקות לקלף לסרטים ארוכים ודקים לקערה גדולה. לזרוק סקווש עם 2 כפות שמן זית ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים סרטים באופן שווה על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', או מסדרים סרטים למלבן בגודל 13 על 9 אינץ ' על תבנית אפייה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן להפעיל broiler ו broil עד השחמה קלה, 30 שניות עד 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן, ואז להרתיח עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא סיידר מופחת עם חומץ סיידר, שאלוט, חרדל דיז ' ון, סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף 1/2 כוס שמן בזרם איטי, לטאטא, ולטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
לזרוק ארוגולה ו עולש בקערה גדולה מאוד עם כ 1/2 כוס ויניגרט (יהיו כמה עזבו). ואז לזרוק בפנצ ' טה ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חותכים סקווש לתוך 8 מלבנים ולהעביר בזהירות כל אחד עם מרית מתכת לצלחת. מחלקים סלט בין צלחות טפטוף קצת ויניגרט שנותר על סקווש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
* מתכון סלט יכול להיות חצוי או לרבעים לשרת 2 עד 4 אנשים, אבל אנחנו מציעים צליית כמות מלאה של סקווש כי שאריות הם טעימים!* עולש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר בשקית פלסטיק resealable עם מגבת.* אגוזי לוז ניתן קלוי 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* ויניגרט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר והקציפו לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
אנדיבאנדיב
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות