קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות69
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סרטי דלורית צלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז

סרטי דלורית צלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז
סרטי דלורית קלויים עם ארוגולה, פנצ'טה וסלט אגוזי לוז עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ feeds.epicurious.com יש 179 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מיץ תפוחים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סרטי דלורית קלויים, דלורית צלויה, קינואה וסלט ארוגולה, ו ריגטוני עם דלורית צלויה ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אגוזי לוז צלויים על תבנית אפייה בתנור עד להזהבה ריחנית וחיוורת בפנים( לחתוך אחד פתוח לבדיקה), 8 עד 10 דקות (לשמור על תנור). לעטוף אגוזים חמים במגבת ולשפשף יחד כדי להסיר את כל עורות רופפים. חצי אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בעוד אגוזים נצלים, קוק pancetta במחבת כבדה 9 עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
להגדיל את התנור ל 218° עם מתלה באמצע. גיליון אפיית שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חצי סקווש לאורך וזרע. השתמש מקלף ירקות לקלף לסרטים ארוכים ודקים לקערה גדולה. לזרוק סקווש עם 2 כפות שמן זית ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים סרטים באופן שווה על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', או מסדרים סרטים למלבן בגודל 13 על 9 אינץ ' על תבנית אפייה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן להפעיל broiler ו broil עד השחמה קלה, 30 שניות עד 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1
להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן, ואז להרתיח עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא סיידר מופחת עם חומץ סיידר, שאלוט, חרדל דיז ' ון, סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף 1/2 כוס שמן בזרם איטי, לטאטא, ולטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
לזרוק ארוגולה ו עולש בקערה גדולה מאוד עם כ 1/2 כוס ויניגרט (יהיו כמה עזבו). ואז לזרוק בפנצ ' טה ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים סקווש לתוך 8 מלבנים ולהעביר בזהירות כל אחד עם מרית מתכת לצלחת. מחלקים סלט בין צלחות טפטוף קצת ויניגרט שנותר על סקווש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
* מתכון סלט יכול להיות חצוי או לרבעים לשרת 2 עד 4 אנשים, אבל אנחנו מציעים צליית כמות מלאה של סקווש כי שאריות הם טעימים!* עולש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה ומקורר בשקית פלסטיק resealable עם מגבת.* אגוזי לוז ניתן קלוי 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* ויניגרט יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר והקציפו לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
אנדיבאנדיב
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן