אם יש לכם תיבול סרטנים, מלח ים ופלפל, קמח, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במעטפת העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו כריך סרטנים מתובל בקצהו רך עם פלפל צהוב וצלפים איולי, סרטן פגז רך מטוגן, ו כריכי סרטנים רכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את המיונז: במעבד מזון, לשלב את חלמונים ביצה, מלח, חרדל, מיץ לימון; תהליך יחד כדי ליצור בסיס יציב. עם המנוע פועל, להוסיף כמה טיפות של השמן, התערובת תתחיל להתעבות. לאחר מכן, להתחיל להוסיף את השמן שנותר בזרם דק, יציב. לגרד את הצדדים של המעבד ויוצקים את המיונז לתוך קערה קטנה.
הניחו את הסרטנים בשמן החם בשכבה אחת ללא צפיפות; ייתכן שיהיה עליך לטגן אותם בקבוצות. תיזהר, לסרטנים יש נטייה להתפרץ ולנתז. מבשלים את הסרטנים במשך כ 3 דקות בכל צד, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
מורחים את מיונז הפלפל לימון על שני חצאי הלחם הקלוי, מוסיפים את החסה, העגבניות, הבייקון והאבוקדו.