תבשיל דייגים מפואר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 503 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות מבושלות, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.
הוראות
1
מניחים את הפטריות בסיר קטן, ומכסים עם 1 כוס של ציר העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי לרכך את הפטריות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את הפטריות עם כפית מחוררת ושמור הן לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים מחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את EVOO ואת השום, סלרי, עלי מפרץ, גזר, שומר, בצל, צרור עשב וכמה מלח ופלפל. קוק כיסה חלקית 8 עד 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את היין, העגבניות ואת שאר 2 כוסות ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את porcinis והמניות שלהם, מינוס כמה כפות האחרונות שבו חצץ אולי התיישבו. מבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים ואז מגניב ולאחסן במקרר לארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני עם אגוזי פיסטוק וטוסט עד ריחני וזהוב. דק קוצצים או לעבד במעבד מזון לפירורים גסים. להחזיר את המחבת כדי לחמם ולהמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את panko וטוסט עד זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוצים
7
מערבבים עם האגוזים הקצוצים ומתבלים עם מלח ופלפל או תיבול פירות ים. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
8
כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ואת צרור עשב. לחמם את התבשיל, מכוסה, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תבשיל
9
לטף את הדגים וצדפות הים יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מחממים רסס של שמן או שכבה דקה של ספריי בישול על חום בינוני עד גבוה בכל אחד 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מפזרים את ההליבוט עם כמה תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוט
12
מפזרים את הצדפות עם קצת מלח. מבשלים את ההליבוט מתובל בצד למטה במשך 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל עד אטום, 2 דקות יותר. כבה את החום ושמור את הדגים במחבת. מבשלים את הצדפות קלע בצד למטה עד הסוכרים לפתח caramelize, ואז להעיף ולבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר צלחת deglaze המחבת עם קצת ורמוט. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ורמוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
חותכים את הליבוט לחתיכות. מצקת את התבשיל לתוך קערות ו נסטלה בהליבוט וצדפות. למעלה עם ורמוט ורוטב לימון ומקשטים עם פירורי לחם פיסטוק.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.