קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

נזיד דייגים מפואר

נזיד דייגים מפואר
תבשיל דייגים מפואר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 503 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות מבושלות, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל דייגים, תבשיל דייגים, ו תבשיל דייגים אירי.

הוראות

1
מניחים את הפטריות בסיר קטן, ומכסים עם 1 כוס של ציר העוף. מביאים לרתיחה ומבשלים כדי לרכך את הפטריות, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את הפטריות עם כפית מחוררת ושמור הן לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מחממים מחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה, מוסיפים את EVOO ואת השום, סלרי, עלי מפרץ, גזר, שומר, בצל, צרור עשב וכמה מלח ופלפל. קוק כיסה חלקית 8 עד 10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את היין, העגבניות ואת שאר 2 כוסות ציר עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את porcinis והמניות שלהם, מינוס כמה כפות האחרונות שבו חצץ אולי התיישבו. מבשלים כדי לעבות קצת ולשלב טעמים ואז מגניב ולאחסן במקרר לארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני עם אגוזי פיסטוק וטוסט עד ריחני וזהוב. דק קוצצים או לעבד במעבד מזון לפירורים גסים. להחזיר את המחבת כדי לחמם ולהמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את panko וטוסט עד זהב עמוק בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מערבבים עם האגוזים הקצוצים ומתבלים עם מלח ופלפל או תיבול פירות ים. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
8
כאשר מוכן לשרת, להסיר את עלי המפרץ ואת צרור עשב. לחמם את התבשיל, מכוסה, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תבשילתבשיל
9
לטף את הדגים וצדפות הים יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
מחממים רסס של שמן או שכבה דקה של ספריי בישול על חום בינוני עד גבוה בכל אחד 2 המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מפזרים את ההליבוט עם כמה תיבול פירות ים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
12
מפזרים את הצדפות עם קצת מלח. מבשלים את ההליבוט מתובל בצד למטה במשך 3 עד 4 דקות. להעיף ולבשל עד אטום, 2 דקות יותר. כבה את החום ושמור את הדגים במחבת. מבשלים את הצדפות קלע בצד למטה עד הסוכרים לפתח caramelize, ואז להעיף ולבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר צלחת deglaze המחבת עם קצת ורמוט. מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה ולאחר מכן להוסיף את הפטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ורמוטורמוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
חותכים את הליבוט לחתיכות. מצקת את התבשיל לתוך קערות ו נסטלה בהליבוט וצדפות. למעלה עם ורמוט ורוטב לימון ומקשטים עם פירורי לחם פיסטוק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ורמוטורמוט
הליבוטהליבוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת

מרכיבים

6(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1גזר, קלופים וקצוצים דק או לחתוך לגפרורים קטנים דקיםגזר, קלופים וקצוצים דק או לחתוך לגפרורים קטנים דקים2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, פרוס דק בזוויתסלרי, פרוס דק בזווית7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1קומץפטריות פורצ'יני מיובשות קטנותפטריות פורצ'יני מיובשות קטנות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקEVOO, בתוספת יותרEVOO, בתוספת יותר1שומר הנורה, לרבעים, cored ומאוד פרוס דקשומר הנורה, לרבעים, cored ומאוד פרוס דק2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הליבוט (6 עד 8 מנות)הליבוט (6 עד 8 מנות)1לימון, juicedלימון, juiced21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או בצל, פרוס דקגדול או בצל, פרוס דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם pankoפירורי לחם panko596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיסטוקים מופגזיםפיסטוקים מופגזים8ריבס, קצוץ טרי או קפואצרור עשבי תיבול של מרווה, טימין ופטרוזיליהצרור עשבי תיבול של מרווה, טימין ופטרוזיליה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל12צדפות ים, רגל גזוז והבקיע בצד 1 עם דפוס צלב-צוהר קטן באמצעות סכין חיתוך חדהצדפות ים, רגל גזוז והבקיע בצד 1 עם דפוס צלב-צוהר קטן באמצעות סכין חיתוך חדה8ריבס, קצוץ טרי או קפואתיבול פירות ים, כגון מטחנת פירות הים של רייצ'ל ריי או מפרץ הישןתיבול פירות ים, כגון מטחנת פירות הים של רייצ'ל ריי או מפרץ הישן794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות מבושלותעגבניות חתוכות לקוביות או עגבניות מבושלות2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואורמוט, עבור deglazingורמוט, עבור deglazing

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.